Wednesday, 13 October 2010

Dear Kawan

"wah canteknya belog u"
"perghhhh..smart ah belog kau"
"kreatiflah belog u..i like"
"cutenya belog awk, pink2..blue2 gitu"
"jln2 disini sebentar...nice belog"
"berehat disini..."

setiap kali aq g terjah msuk belog2 insan lain..
setiap kali itu la kt shoutbox dowg ade ayat2 cmtu..
mmg xdinafikan belog yg aku dok terjah masuk tu suma cantek & kreatif.
then dowgnya followers sumanya above 400.

kdang2 segan gak nk tgor "tuan empunya belog tu".
sbb aku baru lagi, then belog pn xmeriah mane pn.
lg pn xkn lah owg yg famous cm dowg sudi jd followers aku..
tegur or berkwn ngn aku..
ceitt pasan ko, belog xfamous! dok ctu diam2. (bluwekkk)
aku xkira!!!! aku nk tgor gak dowg.. muahahahahh~
apa2 pun hope ada yg sudi berkawan ngan aku.


17 comments:

farah_liyaNa_muJib said...

hahaha... nnt belog akk mesti lawa.. kte terjah dulu belog diorg pastu belajar skit2... fara wish gud luck kat akk.... u can do it.... :D smile

eila said...

hehehehe..tenkiu fara.
sama jgak utk fara..
gudluck to u..
pape info hope jgn lupe share yea sis.

farah_liyaNa_muJib said...

hahaha... ur welcome... ok nnt apahal fara roger kat sis... :D

eila said...

roger n out..
kalo dpt kenny rogers pn sodap nie.
heheh~

farah_liyaNa_muJib said...

hahaha... kenny roger.. pergh sodap tu... hahaha.... baik bos roger n out.... hahahaha

Azmer Lias said...

wasalam.....salam perkenalan....=)

eila said...

salam perkenalan jgak..
thanx..~

~Dr.CiNta~ said...

salam~

eit2, dr ak kesah pon kwan ngan sape2, hee~ tak kisah lah follower dia banyak mana, it's just about number je kan?

=) yang penting kita berblogging dengan keikhlasan hati dan berniat utk memberi manfaat kpd sume, insyaallah~

as for me, i love to write, n i express it, =) sebab menulis melalui pengalaman sangat berharga~

tak payah segan2, tegoq je~ =)

salam ukhuwah~ =D

eila said...

mekaseh diatas nasihat itu. -_^
tp nk tgor mereka yg da famous..
ada yg xde respon. huhuu~
neway thanx dr cinta.

miszlullaby said...

blog eila pun cantik.=)..
suke denga lagu yg eyla letak=)

eila said...

simple2 jer..
neway awk..mekaseh..

i am S!L4H.. said...

x pe...
kte pon blogger bru...(nk jugekk)
haksss
hepy2 blogging yarr..

eila said...

tenkiu silah.
hhehee

Myra Jay said...

salam. hai sy pn new bloger gak. jgn risau pasal follower. yang penting kita ikhlas brbloging dan nk berkawan. lama2 insya'allah kita pn mcm orang lain gak ada follower trsendiri

noor afzan said...

ermm, follower tu hanya surface je dik..
biasa la mula dari bawah juga =)

eila said...

myra

Amin..mudah2an begitula.
lg pn xsapai sbln pn lg belog nie..
tu xmeriah lg...
neway thanx nasihat anda itu..

eila said...

noor afzan..

sy maseh baru lg..
so bnyk yg perlu sy pelajari.
hope ade yg sudi kongsi2 info...
wink2.. -_^